maandag 8 augustus 2011

Boeken uithollen voor Tim Holtz project

Ja je leest het goed. Boeken uithollen voor een Tim Holtz project. Ik heb nog nooit een workshop van Tim Holtz gevolgd, maar ben gek op zijn werk. Nu heb ik eindelijk 2 plekken te pakken voor een workshop met hem en we willen hem dan ook een werkstuk aanbieden om te laten zien dat wij hier in Nederland ook weten wat Vintage / distressen is. Hiervoor hebben Nancy Jongenotter en ik Connie van der Wouw een leuk plan bedacht, maar daar moet nog wel het een en ander aan worden voorbereid. Het uithollen van 3 boeken die bij de kringloop vandaan komen voor het bedrag van 0,25 euro per boek. Ik heb naar de kaft gekeken en zeker niet waar het boek ohttp://www.blogger.com/img/blank.gifver ging. Ze moesten al lekker oud zijn en ze moeten ingebonden zijn & een mooie of leuke print hebben op de rug van de kaft. En de boeken die ik heb gevonden voldeden aan alle critica's. Nu had Nancy al op internet opgezocht hoe je dat het beste kon doen op:

www.how2dostuff.blogspot.com/2006/2/how-to-make-secret-hollow-book.html

Dus nadat dat bekeken was ben ik aan de slag gegaan. Hier volgen wat foto's
** ** **
Foto 1 afteken waar je moet snijden
Foto 2 ben begonnen met snijden
Foto 3 Ben er doorheen
Foto 4 nu met lijm dat transparant opdroogt onder een zwaar gewicht zodat het stevig aan elkaar komt en blijft zitten.

Er volgen nog meer foto's van het project, maar het moet nu eerst drogen zodat ik het aan de binnenkant verder kan gaan afwerken. Dus wordt vervolgt.

Groetjes
¸..·´¨¨)) -:¦:-
¸.·´ .·´¨¨))
((¸¸.·´ ¸.·´ -:¦:- Connie van der Wouw -:¦:-
-:¦:- ((¸¸.·´

1 opmerking:

  1. Mijn site heet ook Conny's wereld en gaat over mijn belevenissen. Wat grappig om te zien dat ik hierin niet de enige ben. Veel plezier met schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen