maandag 19 oktober 2009

Aanvaring gehad met gipsplaat op A30 met 120 km per uur

Hallo,

Ik wilde jullie even vertellen dat ik op dinsdag 13 oktober een aanvaring heb gehad met een gipsplaat die uit de laadbak van een vrachtwagen kwam zetten op de A30 waar ik op dat moment 120 km per uur reed. De vrachtwagen heb ik aan de kant kunnen krijgen en hij heeft braaf het schade formulier ingevuld, maar vond dat ik erg overdreven deed.

Ach het was maar een gipsplaatje... Ja voor hem wel, maar voor mij was een een grote schok.
Ook heeft hij niet even gecontroleerd of er nog meer uitstak of los zat wat er ook nog uit zou kunnen vallen en is zo weer weg gereden. Toen ik hem verderop weer zag rijden kwam er weer een stuk gipsplaat uitzetten en gelukkig kwam dit niet op een auto terecht.
Ik vind het gewoon weg schofterig om er zo luchtig over te doen. En dat je dan ook niet kijkt of het evt. nog 1x kan gebeuren snap ik gewoon weg niet. Hij had ook niks in de gaten gehad dat er een stuk op mijn auto terecht was gekomen en vond het maar raar dat ik hem aan de kant zetten met mijn Ka. Ik was namelijk voor hem gaan rijden en steeds langzamer met mijn alarm lichten aan. Hij was eerst nog boos ook dat ik dat had gedaan. Maar ik had zo iets jij hebt schade gemaakt en je zult er voor betalen ook.


Mijn auto heeft zichtbare schade zoals krassen op mijn bumper, gril, zijpaneel, koplamp en een put in mijn voor ruit. En dat is een kwestie van spuiten en vervangen van onderdelen.

Ik zelf heb dan wel geen zichtbare schade aan me zelf, maar ik heb zelf onzichtbare schade. Ik ben sinds 13 oktober vreselijk moe en kan me niet zo goed concentreren en voel me ineens flink depri. En loop als een kip zonder kop ondanks dat ik braaf mijn medicijnen neem. Ik wil van alles, maar kan me er maar niet toe zetten.

En heb zelfs een workshop afgezegd omdat ik het even niet zag zitten om het uit te leggen en dan ook nog een systeem waar ik zelf even nog geen tijd en zin had gehad om in te duiken na het ongeluk.

Ik ben dan ook erg blij dat het nu Herfstvakantie is en dat ik even niet heen en weer moet naar school en dat ik als ik wil in mijn pyjama kan blijven lopen.

Zo jullie zijn ook weer op de hoogte wat hier gaande is.
Connie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten